dennismalacic

Moje (ne)prehojene poti.

ELEJ #3 – SPLETNI ROMAN V NASTAJANJU

I see ya blowin’ me a kiss
It doesn’t take a scientist
To understand what’s going on, baby
If you see something in my eye
Let’s not over analyze
Don’t go too deep with it, baby (baby)… ” – J. Paige, Crush

VEM, DA MI POŠILJAŠ POLJUB

 

Sem ena tistih, ki verjamejo, da se lahko najboljše stvari zgodijo spontano. Pred mano je po dolgem času bil prost vikend, želela sem si pobega iz eLeJa in kot nalašč je uletelo prijateljičino povabilo na morje. Monika je po nedavni operaciji noge v zdravilišču v Strunjanu, čez vikend nima terapij in tako sem pristala, da se zapeljem na obalo in vikend preživim z njo.

Ženske imamo ta problem, da nikoli ne vemo, kaj obleči, moji zmedenosti, kaj dati v potovalko, pa je botrovalo še muhasto aprilsko vreme. Tako sem na koncu v avto namesto ene naložila kar dve potovalki. Zabarikadirala sem se, kot da grem na mesečno križarjenje, in se lepega sobotnega jutra zapeljala iz garaže na Poljanski naproti obali. Med potjo sem si dala duška, spustila pevko v sebi na plano ter fušala po celi črti ob hitih, ob katerih sem odraščala v devetdesetih. Večkrat sem prosila vesolje, da mi nameni nepozaben vikend; no, tega, kar se je nato zgodilo, pa zagotovo nisem pričakovala.

Monika je v tednu, ki ga je pred tem vikendom preživela na rehabilitaciji, dodobra napletla prijateljske vezi z njenimi sotrpini, zato sem takoj po prihodu v Strunjan spoznala Petro in Alenko. Z nekaterimi ljudmi se lahko ujamem v trenutku, z nekaterimi pa se ne morem nikoli. Za Monikini novi prijateljici se je izkazalo, da sta še bolj posebni kot midve, potrebna pa je bila zgolj ena kava, da smo se tako ujele in začvekale, kot da bi se poznale že vse življenje. Dogovorile smo se, da bomo popoldan preživele ob hotelskem bazenu, kjer smo (kot se za prave babnce spodobi) kavo zamenjale za pivo. In za še drugo in nato za še tretje.

Verjetno je netipično vroč aprilski dan v kombinaciji s hmeljskimi hlapi botroval temu, da smo čez kakšno uro čofotale v bazenu in se zabavale tako, kot če bi prvič v življenju sploh plavale v vodi. Drle smo se, se režale, tunkale druga drugo in preprosto uživale. Ko smo skadile še špinel in si zavrtele glasbo iz zvočnika, ki ga je Alenka imela s sabo, pa se je zdelo, da smo prej na spring breaku kot v zdravilišču.

Dale smo si duška in se zabavale kot že dolgo ne, ko sem ga zagledala. Korakal je proti nam v kopalnem plašču, z nahrbtnikom in sončnimi očali. Bil je nenormalno seksi. Ko pa je našel svoj prosti ležalnik, se slekel in se v kopalkah postavil pod tuš, pa so ga zaznale tudi ostale. Domišljiji smo pustile prosto pot in se režale ob idejah, kaj bi katera med nami počela z njim. Kot običajno je tudi tokrat bila najbolj drzna Monika, ki bi seksi neznanca zaklenila v sobo, skupaj z njo seveda, in mu pustila, da bi jo obdelal z vseh strani, pustila pa bi se mu tudi vkleniti in zbičati. Punca je velika oboževalka Petdesetih odtenkov sive in pozna se ji, da rada eksperimentira v seksu. Medtem ko smo si pasle oči, uživale v vodni masaži in je okrog nas lahkotno brbotalo, sem šele dojela, kako zelo sem potrebna. Od zadnjega seksa je minilo že kar nekaj časa in tako me ni niti malo presenetilo, da sem bila željna kakšne avanturice. V mislih sem se poigravala z različnimi scenariji, kaj bi mi prijalo, nato pa sem dojela, da je lepotec vmes že prišel v bazen in da se je zasidral nedaleč stran od mene. Za trenutek sva se spogledala in zdelo se mi je, da se je rahlo nasmejal. Zaščemelo me je še bolj, vrnila sem nasmešek in se sramežljivo spet posvetila puncam ter vsake toliko izza sončnih očal diskretno pogledala v njegovo smer. Okej, bilo je očitno, da se spogleduje. Odločila sem se, da za nekaj minut zapustim punce, se iz zunanjega bazena premaknem v notranjega, masažnega, in preverim splet dogodkov, ki bodo sledili po tem trenutku. Bo prišel za mano ali ne?

Šele dobro sem splezala v masažni bazen in se namestila, ko se je že spuščal po stopnicah in zasedel mesto nasproti meni. Potopil se je, se počasi dvignil iz vode in z rokami šel čez mokre lase.

»Damn, kako je seksi!«

Poskušala sem biti ne preveč očitna, ampak mi ni uspevalo. Gledala sem ga tako, kot bi bil Adonis, ter se nasmejala ob predstavi v svoji glavi, kako ta prizor izgleda nekomu drugemu. Mislim, da je bilo iz vesolja očitno, da je med nama kemija.

»V tem pa je precej bolj topla voda kot v zunanjem.«

Ojej, spregovoril je.

»Me je malo zazeblo zunaj, zato sem se umaknila noter.«

»In pustila prijateljice same.«

Nasmejal se je.

»Bilo je vredno.«

»A zaradi toplejše vode?«

Zarežal se je in mi namignil.

»Ne. Zaradi tebe.«

Okej, eLeJ, presenečaš samo sebe.

»Hvala, enako. Zoran. Me veseli.«

Podala sem mu roko, ga pogledala v oči in mu povedala svoje ime. Pravi, da je lepo in da mi pristoji. O, kako lep je šele on in kako mi prija! Pravi, da je, podobno kot Monika, tukaj na rehabilitaciji, da je prispel danes in da bo ostal štirinajst dni. Ko sem mu povedala, da sem sama samo na obisku in da žal odhajam jutri popoldan, je bil vidno razočaran. Predlagal je, da zvečer v baru ob morju kaj spijeva. Povedala sem mu, da sem že dogovorjena s puncami, pa je predlagal, da se pridružijo še one. Krasno, grupni zmenek, samo to mi je manjkalo.

»A se zajebavaš? Kar ogovoril te je, te povabil na pijačo in celo pristal, da s sabo pripelješ kolegice? Ne me jebat! Zakaj se to nikoli ne zgodi tudi meni?«

»Saj se ti še lahko, saj ni edini v termah,« sem se nasmejala.

»Ma, ja, ampak najboljšega si pa ti ujela.«

Zasmejale smo se. Sprva so mi bile nevoščljive, nato pa se je zdelo, da mi ga iskreno privoščijo. Začele smo sanjariti o možnih razpletih tega sobotnega večera, toda tega, kar se je nato dejansko zgodilo, še zdaleč ni pričakovala nobena med nami.

 

Next Post

Previous Post

© 2019 dennismalacic