dennismalacic

Človek človeku človek.

O novih začetkih

Verjetno je nekaj najtežjega izbrati prve besede. Tiste, s katerimi poskušaš bralca prepričati, da si zaslužiš njegov čas. Živimo v svetu, v katerem se težko ustavimo – navajeni smo, da smo dosegljivi štiriindvajset ur dnevno, sedem dni v tednu. V vsakem trenutku lahko dostopamo do vesolja brezmejnih možnosti. Podrsaš po telefonu, vtipkaš iskano geslo in voila, pustolovščina se lahko začne.

Kam naju bo najino druženje odpeljalo, je težko napovedati. Včasih se bova smejala, včasih jokala, bodo pa tudi dnevi, ko se ne bova razumela in se bova znašla na nasprotnih si bregovih. Toda brez strahu. Prej ali slej bova spoznala, da je najino nesoglasje le posledica najinih različnih pogledov na svet. Preden se lahko pojavi možnost tipke Delete, se spomniva, da je prav vsak med nami poseben, svojevrsten, unikaten. Da piše prav vsak svojo zgodbo. S svojim peresom in s svojim izborom besed, ki bi jih rad delil s svetom okrog sebe.

Spodbujali ste me in tukaj je – moj blog. Z zapisi in fotografijami, ki bi jih rad delil z vami. Za začetek dobrodošlica ter izpoved, ki sem jo napisal za spletni portal Navdihni.me: In če se za najslabšo izkušnjo izkaže, da je bila najboljša?

Previous Post

© 2024 dennismalacic

Theme by Anders Norén